Ipari mérlegek

Homlokrakodóra
Kotrógépre
Teherautóra 
Targoncára
És számos munkagép fajtára...

millennium 5 és helperX rakodómérleg

A rakodómérlegek használatával elsőre pontos a raksúly, nincs több visszafordulás a hídmérlegről, akár hitelesíttet változatban is elérhető. Nyomtatóval vagy adatátvitellel szerelhető fel.

helperXE kotrómérleg

Kotrómérleget használva közvetlenül végezhető rakodás a láncos kotróval, nem kell erre külön kanálmérleggel szerelt homlokrakodót beállítani. Használatával jelentős megtakarítás érhető el.

TopLoad kanálmérleg

Egyszerű és pontos kanálmérleg. Mindent tud ami egy egyszerű rakodáshoz kell. Terméket kezel, nyomtat és alapvető jelentéseket készít a képernyőre vagy nyomtatott formában.

Forkmaster targoncamérleg

Ha fontos a raklapok súlyának mérése, akkor egy targoncamérleg nagy segítség ebben. Mérhet közvetlenül a tárolás helyén, nem kell az árut mindig a lap- vagy hídmérlegre vinni.

Tengelysúly mérő

Használható mobil hídmérleg vagy egy egyszerű tengelysúly mérő állomásként. Hitelesíthető változat is elérhető. Méri a tengelyek terhelését, összegez és nyomtat.

Truckmaster teherautómérleg

A szállítmányozást nagyban segíti a Truckmaster teherautómérleg, mely a vezetőfülkéből méri a tengelyterhelést és az össztömeget, így elkerülhető a túlsúly bírság.

Szalagmérlegek

A szalagmérleggel mérhető a szalagok szállítási teljesítménye. Meghatározható az üzem hatékonysága, vezérelhetővé válik a termelési lánc.  

Tolatókamera - munkagépkamera

Jelentősen csökkenti a gépek körüli holt teret, és ezzel a költséges balesetek számát. A tolatókamerák és munkagépkamerák le rövidítik a manőverezési időt.