MENU

A legjobb 5 teherautó navigációs GPS alkalmazás

Teherautós alkalmazások

Ezek az alkalmazások könnyítik meg sofőrök életét

Az élet az úton tele van stresszel és kiszámíthatatlan helyzetekkel. Sosem tudhatod, mi vár rád a következő kanyarban, különösen egy hosszú nap után egy több tonnás teherautó volánja mögött.

De a gyors technológiai fejlődés korát éljük, minden, amit teszünk, gyakran technológiafüggő, és most lehetővé válik a sokféle kellemetlenség elkerülése. A gyorsan fejlődő alkalmazások behatoltak mindennapi életünk szinte minden területébe, és sokkal könnyebbé tették őket.

Itt  van tehát az 5 legjobb teherautós -alkalmazás, amelyek nagyon hasznosak lesznek, és szükségszerűvé válnak minden kamionos számára.

1) SYGIC

A Sygic Truck Navigation a legtöbbet letöltött offline navigációs alkalmazás. Mindent tartalmaz, amire a kamionosoknak szüksége van. A járművezetők kiválaszthatják a jármű méretét, típusát, kibocsátási normáit, veszélyes áru és egyéb paramétereit. Ezeknek az összetett teherautó -beállításoknak köszönhetően az alkalmazás három optimális útvonalat hoz létre, amelyek közül választhat, elkerülve az éles kanyarokat, a nem megfelelő hidakat, alagutakat és egyéb korlátozásokat. A Sygic információkat is közöl a teherautók és buszok parkolóhelyeiről és benzinkútjairól.

2) PTV NAVIGÁTOR

A PTV Navigator egy olyan alkalmazás, amelyet kifejezetten a kamionosok számára fejlesztettek ki, ezért mindent magában foglal, ami hasznos lehet a vezető számára az utazás során. Az útvonalakat valós időben határozzák meg, figyelembe véve a jármű típusát, méretét és a különböző korlátozásokat. Optimális útvonal -számítás, a legfrissebb közlekedési információk elérhetősége, folyamatosan frissített érkezési idő, parkolási asszisztens, jól áttekinthető felület - mindez rendkívül népszerűvé tette a PTV navigátort a kamionosok körében.

3) WAZE

A Waze alkalmazás tökéletes választás a városokban való használatra, mert online frissítő információkat kínál a forgalmi dugókról, gépjármű -ütközésekről, útlezárásokról, rendőrökről és egyéb lehetséges útviszonyokról. Automatikusan átirányítja Önt, ha bármilyen változás történik a kiválasztott módon. A helyeket a nevek alapján is keresheti, nem csak a címek alapján, ami rendkívül hasznos kávézók és üzletek esetében. A Waze navigátor csak az internettel működik.

4) COPILOT GPS

Nehéz felvenni a versenyt azokkal a navigátor óriásokkal, mint a Google Maps vagy a Waze, de lehetséges, ha az offline használatról van szó. A CoPilot GPS a tökéletes alkalmazás olyan helyzetekre, amikor külföldön tartózkodik, és nem szeretne pénzt költeni barangolásra, vagy megállni minden állomáson, hogy a Wi-Fi-vel frissítse a Google Térképet.


Az offline térképek elérhetősége az egyetlen fő különbség a Google Térkép és a CoPilot GPS között, így ha az internet -hozzáférés nem jelent problémát, akkor a Google Térkép vagy a Waze előnyösebb.

5) INROUTE ROUTE PLANNER

Ez az alkalmazás tökéletes a hosszú, nem rögzített utakra, ahol sokszor kell megállni alváshoz vagy étkezés miatt. A kamionos az időjárási viszonyok, a kanyarodás és az út emelkedései alapján választhatja ki az útvonalat, és intuitív módon rögzítheti azokat a helyeket, ahol és amikor meg akar állni, ami nagyon praktikus funkció a nehéz járművek vezetői számára.

6) GOOGLE TÉRKÉPEK

A Google Maps a leghasznosabb és legismertebb útválasztó alkalmazás világszerte. A valós idejű frissítések automatikusan váltanak az egyik útvonalról a másikra, ha az út helyzete megváltozik, mert az alkalmazás folyamatosan ellenőrzi más változatok lehetőségét és sebességét. A „Keresés a közelben” funkció segít megtalálni a megfelelő szállodákat, benzinkutakat, kávézókat és éttermeket, amelyeket az alkalmazás felhasználói értékeltek. A térképek csak akkor működnek internetkapcsolat nélkül, ha előre elmenti az útvonalat.

TRUCK PARKING EUROPE (BÓNUSZ)

A megfelelő parkolóhely megtalálása az útvonalon nagyon időigényes és problémás lehet. A Truck Parking Europe az első számú platform a nehéz áruszállító járművek parkolására. A folyamatosan frissülő adatbázisok sok visszajelzéssel a kamionosoktól segítenek kiválasztani a tökéletes parkolóhelyet a közelben, amely minden követelménynek megfelel, időveszteség nélkül.
Közzétéve:
2022.01.05.

    Maradjon kapcsolatban!
    Értesüljön a legújabb mérési megoldásokról, ne maradjon le az akciókról!