MENU
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Darumérleg

 • Mérhetővé teszi a szállított termékeket
 • Javítja a szállító eszközök kihasználtságát
 • Költséget takarít meg
 • Elkerülthtőve teszi a túlterheléseket
 • Darumérleg kijelzővel
  Darumérlegeink az ipar számos terültén használhatóak, köszönhetően a széles körű termék kínálatnak.

  A darumérlegeket az akár 50 tonnás függő terhek lemérésére tervezték. Kínálatunkban professzionális darumérlegeket talál különféle kivitelben a különböző igényekhez, amelyek egyszerűvé és problémamentessé teszik a mérlegelést.
  A darumérlegek, nagyban gyorsítják a raktári folyamatokat azáltal, hogy nem kell a termékeket külön a mérlegre vinni. Kiválóan használható gyártásban, szállítmányozásban, logisztikai területen is. Termékeink között megtalálja a piac legjobb opcióit, amelyeket gondosan választottunk ki, hogy megfeleljen a követelményeknek és az Ön igényeinek.

  Hogyan válassza ki a darumérleg kapacitását?

  A megfelelő mérési pontosság eléréséhez szükséges a darumérleg kapacitásának a mért súlyhoz való igazítása. Vegyük figyelembe a daru emelőképességét is. Mindig nagyobb kapacitást válasszon mint a legnagyobb mért teher, de ne legyen jelentősen túlméretezve, mert az a mérés pontatkenságát is növeli. A nagyobb kapacitású mérleg nagyobb fizikai méretet is jelent.

  Milyen  kijelzési lehetőségek vannak?

  A kijelzés lehet vezeték nélküli kézi kijelző, amely akár nyomtatóval  is egybeépített. Elérhető beépített kijelzővel rendelkező darumérleg. Ha távolabbról szeretnék a mérési eredményt látni, akkor egy külső kijelzővel ez könnye megtehető.

  Hogyan csatlakoztatható  a mérleg más rendszerhez?

  A mérleg típustól függően az adatok kinyerése történhet rádiós kommunikációval, RS232 porton keresztül vagy WiFi-n. Kérje segítségünket az összekapcsolásban.

  A darumérleg biztonságos használata

  1. Győződjön meg arról, hogy a darumérleg megfelelően van felszerelve

  A darumérleg használata előtt meg kell győződnie arról, hogy a berendezés megfelelően lett felszerelve. A telepítés során be kell tartani a gyártó által a kézikönyvben meghatározott szabályokat és követelményeket. A megfelelő felszereléssel elkerülheti a problémákat, meghibásodásokat vagy baleseteket.

  2. Csak az Ön betanított dolgozói használhatják a darumérleget

  A balesetek elkerülése érdekében a darumérleget csak az üzemeltetheti, aki szakképzett. A nehézgépek biztonságos használatához ismeretekre és készségekre van szükség, és a darumérleg sem kivétel.

  3. Képezze csapatát a kockázatmegelőzésre

  A foglalkozási kockázatok megelőzésére vonatkozó képzés minden vállalkozásban nagy jelentőségű, és ez még fontosabb olyan környezetben, ahol nagy méretű és nehéz rakományokat kell mozgatni. Gondoskodjon arról, hogy csapata rendelkezzen képzéssel, hogy ismerje a műveletek során felmerülő kockázatokat.

  4. Soha ne haladjon el függő teher alatt

  Soha ne menjen a mérlegelési folyamat alatt felfüggesztett teher alá. Ha a teher leesik, az súlyos sérüléseket (például csonttörést) és anyagi károkat okozhat. Soha nem lehet elég óvatos.

  5. Soha ne lépje túl a mérleg maximális terhelési határát

  A darumérleg sérülésének elkerülése érdekében soha ne lépje túl a maximális terhelési határt. Ismernie kell a mérleg pontos terhelési kapacitását, és gondoskodnia kell arról, hogy soha ne lépje át azt. A pontos leolvasás eléréséhez a megfelelő kapacitáson belül kell maradnia, ellenkező esetben megsérülhet a mérőelem vagy a horog. Ha a horog megsérül, az a rakomány leesését (és ennek következtében sérüléseket és károkat) okozhat.

  6. Végezzen időszakos karbantartást és ellenőrzést a darumérlegen

  Gondoskodjon arról, hogy a mérőberendezéseit, például a darumérlegét rendszeresen ellenőrizze, hogy nincsenek-e meghibásodások vagy elég pontosak-e. Az időszakos ellenőrzés és karbantartás kötelező a csapat biztonsága érdekében. Ezen túlmenően ez lesz az egyetlen módja annak, hogy biztosítsa a mérési adatok pontosságát az idő múlásával.

   Maradjon kapcsolatban!
   Értesüljön a legújabb mérési megoldásokról, ne maradjon le az akciókról!