TopLoad kanálmérleg

A TopLoad kanálmérleg egy egyszerű, könnyen kezelhető mérleg. Mindent tud ami egy átlagos rakodáshoz szükséges lehet: 20 terméket kezel, automatikusan összegez, nyomtat és ami lényeges, hogy pontossága megegyezik a hitelesíthető mérlegekével. Kedvező ára miatt már a kis tűzépek számára is elérhetővé válik a rakodások mérése. A kijelző mérete miatt a kisebb homlokrakodók fülkéjében is jól elfér, de használható akár nagyobb gépeken is. A gombok háttér világítással rendelkeznek, ami megkönnyíti a kanálmérleg kezelését a sötétben.  

Könnyen áttekinthető kijelző

A TopLoad kanálmérleg két kijelzési móddal rendelkezik. Egy amelyiken csak a rakodással kapcsolatos alap információk jelennek meg: az utolsó kanál súly és az össztömeg, de egyetlen gombnyomásra megjeleníthető minden részletes adat.
A részletes kijelzési módban minden információ látszik a főképernyőn, az össztömeg, termék neve és a kanálszám is.

1

Utolsó kanál 

Az utoljára megemelt és összegzett kanál súlyát mutatja.

2

Összes

Az összegzett kanalak súlyát mutatja, azaz, hogy mennyi került mondjuk az autóra.

3

Funkciók

A gombokhoz tartozó aktuális funkciókat, műveleteket mutatja

4

Gombok

4db háttér világítással rendelkező funkciógomb

Gyors mérlegjegy nyomtatásA kiváló minőségű hőpapíros nyomtató gyors mérlegjegy nyomtatást tesz lehetővé. A mérlegjegyen megjeleníthető a cégnév, a cím , a rakott termék neve és mennyisége, az össztömeg, dátum és idő valamit a mérlegjegy sorszáma.

Fejlett mérési technológia

A precíz nyomásjeladók és a 32 bites mintavételezés használatával a mérési pontosság jellemzően 1%.

Könnyen kezelhető

A kanálmérleg használata egyszerűségének és a jó kialakításnak köszönhetően gyerekjáték. A gépkezelők már az első perctől kezdve könnyen tudják kezelni a mérleget.  

Grafikus kijelző

A mérleg egy kiváló minőségű, nagy fényerejű, digitális, grafikus kijelzővel van szerelve. Ez lehetővé teszi a mérési adatok részletes megjelenítését.

Dátum és idő

A mérleg rendelkezik dátum és idő megjelenítési funkcióval. Ezek a mérlegjegy nyomtatáskor rákerülnek a mérlegjegyre. A beépített elemet hosszú ideig nem kell cserélni.

Hitelesíthető kanálmérlegre van szüksége?

A VEI Millennium és HelperX mérésügy által hitelesíthetők. Színes kijelzős mérlegek fejlett adatkezelési lehetőségekkel, USB vagy vezetéknélküli adatátvitelt használva.