MENU
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kanálmérleg rakodógépre - banner

TopLoad
kanálmérleg

A TopLoad kanálmérleg egy egyszerű, könnyen kezelhető mérleg. Mindent tud ami egy átlagos rakodáshoz szükséges lehet: 20 terméket kezel, automatikusan összegez, nyomtat és ami lényeges, hogy pontossága megegyezik a hitelesíthető mérlegekével.

Kedvező ára miatt már a kis tűzépek számára is elérhetővé válik a rakodások mérése. A kisebb kijelző homlokrakodók fülkéjében is jól elfér, de használható akár nagyobb gépeken is. A gombok háttér világítással rendelkeznek, ami megkönnyíti a kanálmérleg kezelését a sötétben

Könnyen áttekinthető kijelző

A TopLoad kanálmérleg két kijelzési móddal rendelkezik. Egy amelyiken csak a rakodással kapcsolatos alap információk jelennek meg: az utolsó kanál súly és az össztömeg, de egyetlen gombnyomásra megjeleníthető minden részletes adat.
A részletes kijelzési módban minden információ látszik a főképernyőn, az össztömeg, termék neve és a kanálszám is.
Kanálmérleg kijelző

  Utolsó kanál
  Összesített mennyiség
  Funciók
  Gombok háttérvilágítással
  Topload kanálmérleg
  hőpapíros nyomtató

  Gyors mérlegjegy nyomtatás

  A kiváló minőségű hőpapíros nyomtató gyors mérlegjegy nyomtatást tesz lehetővé. A mérlegjegyen megjeleníthető a cégnév, a cím , a rakott termék neve és mennyisége, az össztömeg, dátum és idő valamint a mérlegjegy sorszáma.
  • Könnyen kezelhető, magyar nyelvű menü

  • Teleszkópos rakodógépeken is jól használható

  • Mindent tud ami egy átlagos rakodáshoz kell

  Grafikus kijelző

  A mérleg egy kiváló minőségű, nagy fényerejű, digitális, grafikus kijelzővel van szerelve. Ez lehetővé teszi a mérési adatok részletes megjelenítését.

  Dátum és idő

  A mérleg rendelkezik dátum és idő megjelenítési funkcióval. Ezek a mérlegjegy nyomtatáskor rákerülnek a mérlegjegyre. A beépített elemet hosszú ideig nem kell cserélni.

  Könnyen kezelhető

  A kanálmérleg használata egyszerűségének és a jó kialakításnak köszönhetően gyerekjáték. A gépkezelők már az első perctől kezdve könnyen tudják kezelni a mérleget.

  Fejlett mérési technológia

  A precíz nyomásjeladók és a 32 bites mintavételezés használatával a mérési pontosság jellemzően 1%.

  Hitelesíthető kanálmérlegre van szüksége?

  A VEI Millennium és HelperX mérésügy által hitelesíthetők. Színes kijelzős mérlegek fejlett adatkezelési lehetőségekkel, USB vagy vezetéknélküli adatátvitelt használva.
  BŐVEBBEN

   Maradjon kapcsolatban!
   Értesüljön a legújabb mérési megoldásokról, ne maradjon le az akciókról!