Rólunk

Kik vagyunk?

A cég 2018-ban kezdte meg működését. Cégünk csak formájában új már, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a fedélzeti mérlegek területén. Számos jól ismert sikeres termék fejlesztői és gyártói vagyunk:Liftmaster
Beltmaster
Truckmaster
Forkmaster

A múlt

Az elmúlt 10 évben több száz rakodómérleget, szalagmérleget és kotrómérleget telepíttettünk az országban, valamint a környező országokban. Megismertük a hazai iparban járatos összes mérleget típust, azok erősségeit és gyengeségeit.

Volvo BM 841 - rakodómérleg szerelés - 2007
Rakodómérleg hitelesítés - 2010

A jelen

Termékpalettánkon megtalálható még a VEI cég kiváló minőségű rakodómérlegei: homlokrakodó mérlegek, kotró mérlegek és raksúly monitoring rendszerek valamint a saját gyártású mérlegeink. Ezeket a termékeket országos szinten forgalmazzuk.

Miért minket válasszon?

Célunk a felhalmozott tudást továbbvinni az ügyfelek magas szintű kiszolgálása érdekében. Cégünk átalakulását követően alkalmunk volt a termékkörök újragondolására, ennek eredményeképpen színvonalas, megbízható termékekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A helyszíni szereléseket mindig a legmagasabb minőségben végezzük. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlesztésre, a termékekben és a szolgáltatásokban egyaránt. Mindezek eredménye, hogy az ügyfeleink új igényük felmerülése esetén újra minket választanak.