millennium5 és helperX rakodómérleg


A rakodómérleg használatával mérhetővé válik minden rakodás. Elkerülhetők a túlsúly bírságok és már elsőre pontos a rakodás. Csökken a várakozási idő a hídmérlegen és a visszafordulások aránya a pontatlan rakodás miatt.  

Könnyen kezelhető - három gombot kell használni egy átlagos rakodáshoz. Magyar nyelvű menüvel és nagy fényerejű színes kijelzővel. A mérésügyi hitelesítés és a széleskörű adatezelésnek köszönhetően a VEI rakodómérlegek minden rakodási feladatra hatékonyan használhatók. 

Strapabíró kialakítású, 30 éves tapasztalat alapján kifejezetten bányaipari felhasználásra fejlesztett rakodómérlegek. A három éves garanciával a biztos megtérülés.

millennium5 

Belépő szintű adatkezelési lehetőségekkel és raksúly monitoring rendszerrel. Minden fontos adatot kezel, ami egy átlagos felhasználáshoz szükséges.

helperX

Haladó szintű adatkezelési lehetőségekkel és raksúly monitoring rendszerrel. Könnyen használható kitűnő eszköz az anyagmozgatások és a termelés nyomonkövetésére.

A mérleg kijelző a homlokrakodó fülkében. Kompakt kivitel, nyomtatóval egybeépítve.

A kanálmérleg beszerelve. Pontos mérés, alapvető adatkezelési funkciók.

Precíz nyomásjeladók az emelő munkahenger mindkét ágába szerelve.

Mérési pont érzékelő. Megadja a mérés pozícióját és méri az emelési sebességet.

Miért használjon millennium5 vagy helperX rakodómérleget?

Növekvő hatékonyság

Használatával a szállítási költség csökken és hatékonyság növekszik. A rakodómérleg kezeléshez szükséges fő funkciók közvetlenül elérhetők, nem kell a gépkezelőnek a menükben navigálni.

Termelési adatok

A széleskörű adatkezelési lehetőségek segítenek a termelés nyomon követésében. Jelentések készíthetők nyomtatott vagy elektronikus formában.

Mérlegjegy nyomtatás

A mérési eredmények automatikusan összegződnek, majd a rakodás végén egyetlen gombnyomásra kitörölhető az összesítés, amiről mérlegjegy nyomtatható. Nyomtathatók a felrakott termékek nevei és mennyiségei, céges fejléc, szállító, vevő neve és még sok egyéb információ.

Mérésügy által hitelesíthető

Mindkét homlokrakodó mérleg Európai típusvizsgálati tanúsítvánnyal rendelkezik, mérésügy által hitelesíthető. Ezeket a mérlegeket nevezhetjük akár mobil hídmérlegnek is, mert így kiváltható azok használata.

Nyomtasson mérlegjegyet és termelési jelentéseket

Nagy sebességű hőpapíros nyomtatás, strapabíró megoldás, amely kevésbé érzékeny a porra és egyéb szennyeződésekre, mint a tűs mátrix nyomtató.

Használható minden VEI mérleggel egy egységként vagy különállóan felszerelve. Az egy egységként történő szerelés teszi a mérleget a piac legkompaktabb mérlegévé és biztosítja, hogy a gépkezelő kényelmesen tudja kezelni.

Fejlett mérési technológia

A 30 éves tapasztalat alapján folyamatosan finomított mérési módszer és a növekvő precizitású érzékelőknek köszönhetően mára egy nagy pontosságú rakodómérleggé fejlődött. Hitelesíthető rendszer. Teleszkópos rakodógépekre is felszerelhető.

Könnyen kezelhető

Egyszerű és egyértelmű ikonok a kijelzőn. A legfontosabb feladatok egyetlen gombnyomással elérhetők. Letisztult , könnyen áttekinthető kialakítású megjelenítés. A gépkezelő már az első perctől kezdve otthonosan használja a rakodómérleget.  

Színes kijelző

A mérleg egy kiváló minőségű, nagy fényerejű, tükröződésmentes kijelzővel van felszerelve, ami tökéletes olvashatóságot biztosít, még direkt napfényben is. A színes kijelző emeli a gépkezelő komfort érzetét.

7 dolog amit a rakodómérlegről érdemes tudni

Cikkünkben részletes áttekintést adunk a működés, hitelesítés, pontosság és más lényeges tudnivalókról.

USB adatátvitel többlet költség nélkül!

A beépített USB port és egy átlagos pindrive segítségével letölthetők a napi rakodási adatok bármiféle felár nélkül. Ez minden VEI fedélzeti mérleg sajátja.


Olvassa ki az adatokat a pendriveról egy általános táblázatkezelőt használva, mint például az Excelt, ezután már egyszerűen formázhatja és akár jelentéseket is készíthet.

A mérési adatok dátum és idő szerint mentődnek, így nincs adat felülírás és a beolvasás után is egységes adatbázishoz jut.

Melyik kanálmérleget válassza?

Ha nem látja előre hogyan fejlődik majd a vállalkozása és nem tudja eldönteni hogy melyik mérleg típust válassza, akkor kezdje a millennium5 belépő szintű modellel. Próbálja ki, nézze meg mit tud és ha szükségesnek látja fejlesszen a haladó változatra egyszerűen és gyorsan. Emailben megküldjük Önnek a szoftver frissítéshez szükséges fájlt, amit egyszerűen egy pendrive segítségével feltölt a mérlegre és már használatra kész a “mindent tudó”, haladó szintű mérleg, bármiféle költséges kijelző csere vagy helyszíni szerviz nélkül.

millennium5

‑ Megelőzi a túl- vagy alulrakodást
‑ Pontos súly már a hídmérleg előtt
‑ Osztályzó/törő rakodás
‑ Termelés monitoring
‑ Vevő adatbázis
- Hitelesíthető

helperX

‑ Megelőzi a túl- vagy alulrakodást
‑ Pontos súly már a hídmérleg előtt
‑ Osztályzó/törő rakodás
‑ Termelés monitoring
- Hitelesíthető
‑ Nagy vevő adatbázis
‑ Rakodás rendszám alapján
‑ Felrakodási hely azonosító
‑ Receptek kezelése a keverékekhez

Egyszerű rakodómérlegre van szüksége?

A TopLoad rakodómérleg egy egyszerű könnyen kezelhető mérleg, amely rendelkezik minden a hatékony rakodást segítő funkcióval. 

Vezeték nélküli adatátvitel

WiFi modem

Ideális ott ahol kiépített WiFi hálózat van. A mérleg pillanatok alatt csatlakozik a hálózathoz és már küldi is a mérési adatokat a kiválasztott számítógépre vagy a raksúly monitoring rendsze felé. 


RFlink

Ideális adatátvitel kis távolságok esetén, telephelyen belüli használatra.Az RFlink rádió modemmel a mérlegjegy egy távoli helyen nyomtatható ki a telephelyen belül, rögtön a rakodás után. Raksúly monitoring rendszerrel összekapcsolható, de használható önállóan is.

TrackWeight

Maradjon online kapcsolatban rakodógépével 0-24-ben! A TrackWeight GSM modem elküldi a mérési adatokat azonnal, nincs szüksége másra, csak elérhető mobilinternet kapcsolatra. A TrackWeight használható a raksúly monitoring rendszerrel vagy egy saját FTP szerverrel.

 ipotweb - raksúly monitoring rendszer

Az ipotweb.com egy web alapú raksúly monitoring rendszer. Használhat akár vezeték nélküli vagy USB adatátvitelt, a rakománysúlyok egy adatbázisba kerülnek, majd innen továbbíthatók a számlázási rendszer felé. Az ipotweb, segítségével különböző jelentések készíthetők, nyomon követhető a készlet mozgás, az eladási statisztikák és a rakodógépek termelékenysége.

VKIOSK - nem csak egy beléptető rendszer

A vkiosk példátlan automatizálást valósít meg az iparág számára. Drasztikusan csökkenti a működési költséget és néhány hónap alatt megtérül.

A vkiosk használatával a felrakóhelyre - bánya, építési terület, stb- beérkezve a járművek manuális vagy automatikus gépjármű
felismeréssel rögzítésre kerülnek a rendszerbe. Ez közvetlen ellenőrzést biztosít a területen dolgozó járművek felett és lehetőséget biztosít az illetéktelen bejutás megelőzésére.

De a vkiosk nem csak egy egyszerű beléptető rendszer. Amint egy jármű belép a területre az összes hozzá tartozó adat, úgy mint a vevő neve, rendszáma, kért anyag mennyisége és fajtája vezeték nélküli adatátvitel segítségével bekerül a fedélzeti mérlegbe. Ez azt jelenti, hogy a sofőrnek nem kell kiszállnia és ezeket az adatokat megadnia a gépkezelőnek, sőt a gépkezelőknek sem kell a rakodás előtt ezeket beírni a mérlegbe, mert ezek már a mérlegbe kerülnek amikor a jármű belép a telepre.

Amint a gépkezelő a járművet megrakja és törli a felrakott mennyiséget a mérlegből, akkor a mérleg automatikusan küldi a vkiosk számára a mérési adatokat, így amint a jármű a kilépéskor beazonosításra kerül a sofőr automatikusan megkapja a szállítási bizonylatot, mérlegjegyet.