Forkmaster targoncamérleg

PONTOSAN MÉRHET  MÁR A TÁROLÁS HELYÉN 


Nem kell a raklapot minden alkalommal a mérlegre vinni, mert a targoncára szerelt ForkMaster targoncamérleg a néhány másodperc alatt megméri a súlyt.

Segítségével pontosan megrakhatók a teherautók és nem kell korrigálni a rakomány össztömegét túlsúly esetén, emellett a teherautó a maximális kapacitásával fut és nem kell többé aggódnia a tengelysúly bírságok miatt. A használatával dokumentálhatóvá válnak az anyagmozgatások.

Az opcionálisan nyomtató vagy adat modem  kapcsolható a targonca mérleghez. Használható villás targoncákon, valamint oszlopos és magasemelésű változatokon. Méréshatára megegyezik a gép emelőképességével, osztásértéke 5kg és 50kg között szabadon beállítható.

Könnyen kezelhető, egyszerű targoncamérleg.
Mérhetővé válik minden rakodás. Javul a szállítás hatásfoka és csökkenek a szállítási költségek.

KÉT PONTOSSÁGI OSZTÁLY

STANDARD +/-2%

A targoncamérleg egy nyomásjeladót használ a méréshez. A villát a mérési pontig emelve, majd pár centimétert visszaengedve történik a mérés.

PRO +/-0,2%

A targoncamérleg egy kiegészítő süllyesztő szeleppel van felszerelve, amely gombnyomásra engedi vissza a villát és közben méri a súlyt.

Miért használjon targoncamérleget?

Egyszerűen használható

A kezeléshez szükséges fő funkciók közvetlenül elérhetők, nem kell a gépkezelőnek a menükben navigálni. 

Részletes rakodási adatok

Az mérési adatok vezeték nélküli továbbítása lehetőséget ad részletes jelentések készítésére, így pontos információkat szerezhet a rakodásokról, a termékek készleteiről, a be- és kiszállításokról.

Mérlegjegy nyomtatás

A mért eredmények automatikusan összegződnek, majd a rakodás végén egyetlen gombnyomásra kitörölhető az összesítés, amiről mérlegjegy nyomtatható.

Képernyő háttérvilágítás

Grafikus képernyő és a gombok is háttérvilágítással rendelkezik, ami segíti a munkavégzést a sötétben.
Nyomtasson mérlegjegyet és termelési jelentéseket

Nagy sebességű hőpapíros nyomtatás, strapabíró megoldás, amely kevésbé érzékeny a porra és egyéb szennyeződésekre, mint a tűs mátrix nyomtató. A papír cseréje egyszerű, nem igényel befűzést. A papírtartó fedele gombnyomással nyitható, strapabíró megoldás.

Fejlett mérési technológia

A nagy pontosságú nyomásjeladók és a 32 bites mintavételezés használatával a pontosságnak csak a gép állapota szab határt, ez jellemzően 1-2% között mozog.

Könnyen kezelhető

A targoncamérleg kezelése egyszerűségének és a jó kialakításnak köszönhetően gyerekjáték. A gépkezelők már az első perctől kezdve otthonosan használják a mérleget.  

Grafikus kijelző

A mérleg egy kiváló minőségű, nagy fényerejű, digitális, grafikus kijelzővel van szerelve. Ez lehetővé teszi az adatok részletes megjelenítését.

Dátum és idő

A mérleg rendelkezik dátum és idő megjelenítési funkcióval. Ezek a mérlegjegy nyomtatáskor rákerülnek a mérlegjegyre. A beépített elemet hosszú ideig nem kell cserélni.

Vezeték nélküli adatátvitel

WiFi modem

Ideális ott ahol kiépített WiFi hálózat van. A targoncamérleg pillanatok alatt csatlakozik a hálózathoz és már küldi is a súly adatokat a
kiválasztott számítógépre, ahol azok egy SQL adatbázisba kerülnek. A digitális adatátvitelt használva az adatátviteli hiba megelőzhető.


Rádió modem

Ideális adatátvitel kis távolságok esetén, telephelyen belüli használatra.A rádis
kiegészítéssel a mérések egy távoli helyen
nyomtatható ki a telephelyen belül, rögtön a
rakodás után vagy a mérési eredményeket egy számítógépre küldi, ahol azok egy SQL adatbázisba kerülnek.

GSM modem

Maradjon online kapcsolatban rakodógépével 0-24-ben! A GSM modul elküldi az adatokat azonnal, nincs szüksége másra, csak elérhető mobilinternet kapcsolatra. Az adatokat a kiválasztott számítógépre küldi, ahol azok egy SQL adatbázisba kerülnek.

A rendszer elemei

A mérés alapja a hidraulikus emelésű targonca emelő munkahengerének nyomása, melyet a nyomásérzékelő mér. A súlyt a bejelölt mérési pontig emelve, majd onnan 5-10 centimétert visszaengedve történik a mérés.

1

Kijelző

A  fülkébe szerelve, nyomtatóval vagy adatátvitellel.

2

Nyomásjeladó

A hidraulikus érzékelő méri az emelő munkahenger nyomását, ez a mérés alapja.

Specifikáció

Méret

140x100x400 mm. 

Tápfeszültség

12-36VDC, 12-60VDC (opcionális konverterrel)

Billentyűzet

4 gombos vízálló billentyűzet

Kijelző

Háttérvilágítással rendelkező 70mm x 30 mm méretű grafikus LCD kijelző

Felbontás

32-bit A/D konverter, 8 csatorna, max. 3200 konv./sec

Jelbemenet

350ohm-os mérőcella csatlakoztatható
4-20mA

Soros port

2db

Tanúsítványok

EN45501, OIML R76, R51-MID, R134

I/O

2 bemenet, kimeneti modullal bővíthető(opció)

Idő

Beépített dátum és idő funkció