MENU
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kotrómérleg kortrógépre - banner

HelperXE
kotrómérleg

Anyagkiadás közvetlenül a kotrógéppel - a helperXE kotrómérleg ezt most lehetővé teszi. Nem szükséges homlokrakodógép az anyagkiadáshoz, mert közvetlenül a kotrógéppel végezhető a rakodás és mérhető a felrakott anyag mennyiég. Ezzel megtakarítható a homlokrakodó üzemeltetési költsége és elkerülhetők a visszafordulások a túlrakás vagy a kevés rakomány miatt.
HelperXE kotrómérleg
 • Anyag kiadás közvetlenül a kotróval
 • Gyorsabb kiszolgálás
 • Egyszerű kezelés
 • Jelentős megtakarítás

  Miért használjon HelperXE kotrómérleget?

  Hatékonyság

  Használatával a szállítási költség csökken és hatékonyság növekszik. A rakodómérleg kezeléshez szükséges fő funkciók közvetlenül elérhetők, nem kell a gépkezelőnek a menükben navigálni.

  Nyomtatás

  A mérési eredmények automatikusan összegződnek, majd a rakodás végén egyetlen gombnyomásra kitörölhető az összesítés, amiről mérlegjegy nyomtatható.

  Adatok

  A széles körű adatkezelési lehetőségek segítenek a termelés nyomon követésében. Jelentések készíthetők nyomtatott vagy elektronikus formában.

  Pontosság

  A HelperXE kotrómérleg 20 éves múltra tekint vissza, az első kotrómérleget VEI gyár 1998-ban dobta piacra. Ez a hosszú fejlesztési idő a garancia a pontos működésre.
  MÉRHETŐ MINDEN FELRAKOTT KANÁL

  Nyomtasson mérlegjegyet és termelési jelentéseket

  Nagy sebességű hőpapíros nyomtatás, strapabíró megoldás, amely kevésbé érzékeny a porra és egyéb szennyeződésekre, mint a tűs mátrix nyomtató.

  Használható minden VEI mérleggel különállóan vagy a mérleggel összeszerelve.
  Rakodómérleg nyomtató

  Kérjen ajánlatot még ma!

   Mérlegjegy

   A Tulajdonos cég neve és címe

   B Felrakás helye és címe

   C Felrakó cég neve és címe

   D Dátum és idő

   E Felrakott anyag neve

   F Felrakott anyag mennyisége

   G Teherautó azonosító előre beállított cél súllyal

   H Kanalak száma I Felrakott anyagok

   J Felrakott összmennyiség

   K Recept neve

   L Felrakott recept anyagok

   M Vevő neve és címe

   N Rakodógép azonosító

   O Célállomás és címe

   P Szállító neve és címe

   Q Gépkezelő azonosító

   R Mérlegjegy száma

   S Aláírás helye

   T Lábléc

   Vezeték nélküli adatátvitel

   wifi modem

   WiFi modem

   Kiépített WiFi hálózat esetén használható a lejobban. A mérleg a gyors csatlakozást követően már küldi is a mérési adatokat a egy megadott számítógépre vagy az ipotweb.com felé.

   Rádió modem

   RF link

   Ideális adatátvitel kis távolságok esetén, jellenzően 300-500m maximális távolságokhoz. Az RFlink használatával a mérlegjegy kinyomtatható közvetlenül az irodában, rögtön a rakodás után. Az ipotweb.com raksúly monitoring rendszer felé is képes adatokat küldeni, de használható önállóan is.

   GSM modem

   TrackWeight

   Maradjon online kapcsolatban rakodógépével 0-24-ben! A TrackWeight GSM modem a mérési eredményeket azonnal továbbítja, nem kell más, csak elérhető mobilinternet kapcsolat. A TrackWeight használható az ipotweb.com raksúly monitoring rendszerrel vagy egy saját FTP szerverrel.

   Raksúly telemetria rendszer

   ipotweb.com

   ipotweb - raksúly monitoring rendszer

   Az ipotweb.com egy web alapú raksúly monitoring rendszer. Használhat akár vezeték nélküli vagy USB adatátvitelt, a rakománysúlyok egy adatbázisba kerülnek majd, innen továbbíthatók a számlázási rendszer felé. Az ipotweb, segítségével különböző jelentések készíthetők,nyomon követhető a készlet mozgás, az eladási statisztikák és a rakodógépek termelékenysége.

   A kotrómérleg elemei

   A mérés alapja az emeléshez szükséges nyomás, ami az emelő munkahenger ágába csatlakozva mérhető. A súly számításához mérni kell a gémek, a kanál és a gép szög állását. A nyomásból és a szögállásokból számítja ki a helperXE a pontos
   súlyt.
   kotrómérleg alkatrészek

   HelperXE kijelző

   A fülkébe szerelve, nyomtatóval vagy adatátvitellel

   Gém szenzor

   Méri a gém szögét emelés közben

   Kanálszár szenzor

   Méri a kanálszár helyzetét

   Géptest szenzor

   Ez adja a viszonyítási pontot az összes többi szögszenzoroknak

   Kanál szenzor

   Méri a kanál szöghelyzetét

   Nyomásérzékelő

   Az emeléshez szükséges nyomást méri.

   VKIOSK - nem csak egy beléptető rendszer

   Telepi beléptető kapu
   A vkiosk példátlan automatizálást valósít meg az iparág számára.

   Drasztikusan csökkenti a működési költséget és néhány hónap alatt megtérül. A vkiosk használatával a felrakóhelyre - bánya, építési terület, stb- beérkezve a járművek manuális vagy automatikus gépjármű felismeréssel rögzítésre kerülnek a rendszerbe. Ez közvetlen ellenőrzést biztosít a területen dolgozó járművek felett és lehetőséget biztosít az illetéktelen bejutás megelőzésére.

   De a vkiosk nem csak egy egyszerű beléptető rendszer. Amint egy jármű belép a területre az összes hozzá tartozó adat, úgy mint a vevő neve, rendszáma, kért anyag mennyisége és fajtája vezeték nélküli adatátvitel segítségével bekerül a mérlegbe. Ez azt jelenti, hogy a sofőrnek nem kell kiszállnia és ezeket az adatokat megadnia a gépkezelőnek, sőt a gépkezelőknek sem kell a rakodás előtt ezeket beírni a mérlegbe, mert ezek már a mérlegbe kerülnek amikor a jármű belép a telepre. Amint a gépkezelő a járművet megrakja és törli a felrakott mennyiséget a mérlegből, akkor a mérleg automatikusan küldi a vkiosk számára a mérési adatokat, így amint a jármű a kilépéskor beazonosításra kerül a sofőr automatikusan megkapja a szállítási bizonylatot, mérlegjegyet.

    Maradjon kapcsolatban!
    Értesüljön a legújabb mérési megoldásokról, ne maradjon le az akciókról!