MENU

Volvo építőipari gépek tolatókamerával

Volvo homlokrakodó kamera

Nagy a forgalom a  Volvo Oslo melleti központjában. A Volvo saját homlokrakodói minden nap több órán át végeznek anyagmozgatást: berendezéseket és raklapokat pakolnak.

 

A biztonság iránti elkötelezettségük bizonyítása érdekében Jarle Bjørløw, a Volvo Construction Equipment szervizének vezetője telepített egy „teljes csomagot” a Brigade termékeiből.

 

Minden gép bbs-tek® White Sound® tolató riasztóval, Backeye®360 kamerafigyelő rendszerrel és Backsense® radar akadályérzékelő rendszerrel lett felszerelve.

 

Tolatásjelző hangszóró
Tolató kamera rendszerek

Brigade tolatókamerák

Bővebben

A Backsense® folyamatos hullámú radar egy aktív biztonsági rendszer, amely programozható a 3-30 méteres akadályok észlelésére. A vezetőt mind vizuális, mind hangos figyelmeztetésekkel azonnal figyelmeztetik, ha valami vagy valaki a hátsó veszélyzónába kerül.

 

A Backeye®360 kamerarendszer 4 kamera képei felhasználásával egyetlen 360 fokos képet nyújt a jármű körül, kiküszöbölve a vakfoltokat. A kutatások kimutatták, hogy a vezetőnek négy tükröt egy időben nehéz ellenőrriznie, figyelembe kell vennie azokat és reagálnia kell, még 5 km/h sebesség mellett is, a jármű akár 10 métert is elmozdulhatott. A Backeye®360 -at úgy tervezték, hogy csökkentse a vezető „vak” futásának idejét.

 

Jarle Bjorlow, a Volvo Construction Equipment gumikerekes rakodók termékmenedzsere úgy véli, „hogy a jövőben egyre nagyobb szükség lesz a munkagépek felügyeleti technológiájára”.
Közzétéve:
2022.01.05.

    Maradjon kapcsolatban!
    Értesüljön a legújabb mérési megoldásokról, ne maradjon le az akciókról!