MENU

Fagyasztott áruszállítás nehézségei - tolatókamerák a teherautókon

Általánosan elmondható, hogy a fagyasztot áru szállítás egy jelentős része a városi közlekedésben zajlanak. Az útvonalak jelentős részén a sofőrők fokozott figyelmére van szükség, hogy elkerüljék az ütközést más járművekkel, utcabútorokkal és a kiszolgáltatott közlekedőkkel. Nemcsak a keskeny utcák és a parkoló autók nehezítik a vezetést, de a növekvő forgalom is hozzájárul ahhoz, hogy a hőmérséklet-érzékeny áruk szállítása az egyik legnagyobb kihívás a szállítmányozásban.

A területen működő sikeres cégek mögött a minőségi és verhetetlenül megbízható szolgáltatás áll. Az időzítés itt minden. A hőmérséklet-érzékeny termékeknek, például az élelmiszereknek és a gyógyszereknek, a megfelelő hőmérsékletet kell megérkezniük a megrendelőhöz. Ha a vállalkozás nagy számú autóval rendelkezik, akkor már külön meg kell tervezni az útvonalakat, hogy elkerülhető legyen a csúcsforgalom és a forgalmas útszakasz.


Ebben a szegmensben a zökkenőmentes működés érdekében a járműbiztonsági technológiába történő befektetés könnyű döntés. Bár egy dispécser sokat segíthet a járművezetőnek de ennek ellenére az utakon még mindig rengeteg veszély fenyegeti a szállítás problémamentes célbaérését. Annak érdekében, hogy ügyfelei termékei biztonságosan megérkezzenek a Brigade kamerarendszere jelentős segítség. Egy rendszer amely közvetlenül rögzíti a felvételeket nem csak baleset vagy biztosítási kárigény benyújtásakor nyújt segítséget, hanem támogatja a járművezetői képzést is, ösztönzi a professzionalizmust.

tolatokamer-teherauton
backeye monitor

A kamerakép a vezetőfülkében lévő monitoron is megjelenik, hogy a vezető elkerülhesse az ütközést a holt térben lévő tárgyakkal. A képernyőn mindig az a kamerakép jelenik meg amelyik irányba a jármű halad. Ha balra indexel, a bal oldali kamera megjelenik a vezető képernyőjén, ha jobbra, akkor a jobb, hátramenetben pedig a tolatókamera képe látszik. Ez különösen hasznos funkció, különösen akkor, ha olyan városi környezetben vezetünk, ahol kerékpárosok vagy emberek haladnak a jármű közelében.


tolatokamera-es-gps-adatok
A fülkében lévő rögzítő képes GPS koordinátákat is rögzíteni a kamerakép mellé. Ez megkönnyíti az esetleges útvonal problémák felderítését. Sőt akár kamera élőképet is nézhetünk távolról a mobil internetet használva.

    Maradjon kapcsolatban!
    Értesüljön a legújabb mérési megoldásokról, ne maradjon le az akciókról!