MENU

Brigade tolatóradarok az újrahasznosításban

Tolatóradar munkagépen

Nincsenek többé holt térben láthatatlan akadályok a Backsens radart használva

A Sheerness Recycling egy angol hulladékezelő vállalat. A cég szerint ezentúl a kisebb járművek már nem tűnhetnek el  holt terekben a Brigade Backsense® Radart használva.

A vállalat felszerelte a Brigade Electronics radar akadályérzékelő rendszerét, hogy egyértelműen figyelmeztesse a járművezetőket az emberekre vagy az akadályokra a manőverezés közben.

 

A Sheerness telephelyein folyamatosan hatalmas gépek működnek, amelyek kemény terepen dolgoznak, különféle anyagokkal, beleértve a betont, a téglát és az aszfaltot. A cég igazgatója elmagyarázza: „Két -három méteres holt tér van a gép körül a jármű magassága és a vezető pozíciója miatt. A nagy járművek gyakran észrevehetők, de a kisebb járművek és gyalogosok nehezen láthatók, és néha a gépek mögé "lopakodnak".

 

A Sheerness Recycling felszerelte a gépeit Brigade Backsense® radarrendszerrel. A Brigade által épített és tervezett könnyen kalibrálható érzékelők képesek felismerni a helyhez kötött és mozgó tárgyakat, vizuális és hangos figyelmeztetéseket nyújtanak a fülkében, és figyelmeztetik a kezelőt, akinek a figyelme nem tud minden veszélyes területre összpontosítani.

 

A Brigade számos Backsense® modellt kínál, programozható és rögzített érzékelési zónákkal, akár 30 méterig, a vevői igényektől függően, lényegesen nagyobb tartományban, mint a piacon lévő többi termék. A masszív kialakítás, összhangban az IP69K szabványokkal, lehetővé teszi az érzékelők hatékony működését zord terepen, porban és rossz időjárási körülmények között.

 

Simon Carter, a Sheerness Recycling vezérigazgatója arra a következtetésre jutott…

… „további önbizalmat ad, ha tudom, hogy a radarrendszer ott van, és figyelmeztetni fog, ha a jármű pár méteres körzetében akadályok vannak.”
Közzétéve:
2022.01.05.

    Maradjon kapcsolatban!
    Értesüljön a legújabb mérési megoldásokról, ne maradjon le az akciókról!